Матурантите од ОЕМУЦ „Св.Наум Охридски“ ја прославија матурската вечер

Матурантите од ОЕМУЦ „Св.Наум Охридски“  го прославија завршувањето на средното образование. Тие до раните утрински часови славеа за успешно завршените средношколски денови.

Честито матура!

This slideshow requires JavaScript.