Груевски на увид во изградба на автопатот Кичево-Охрид

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски и министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски денес извршија увид во градежните работи за изградба на автопатот Кичево-Охрид.

Во моментов градежните активности се насочени кон бетонирање на тунелите. Според информациите од Мисајловски досега 45 проценти од работата за тунелите се завршени.