Проекција на рекламен спот на ОУ „Св.Климент Охридски“

Денес во просториите на ОУ „Св. Климент Охридски“ премиерно беше одржана проекција на новиот рекламен спот во рамките на кампањата на училиштето. Во него беа нагласени вредностите на ОУ „Св. Климент Охридски“ кое е единствено со тренд на зголемување на бројот на учениците што е доказ за континуирана напорна работа и целосна посветеност на учениците и родителите, училиште кое е единствено во градот оценето со највисоки оценки што е сон на секој наставник и вработен во училиштето, како и училиште кое е најбезбедно во градот, одделено од сообраќајниот метеж, а…

повеќе...

Премиерно – Тајзи со нова романтична балада и спот

Еден од најуспешните, но и најозборуваните артисти на социјалните мрежи продолжува да е активен кога се работи за нови песни и спотови, а публиката навистина ужива во неговите хитови. Последен пат се уверивме во тоа на Вино-Скоп во Скопје каде што и покрај озборувањата собра најголема публика. Деновиве тој сними нова песна и спот кој го изработи „Фабрика“ продукција, додека музиката е на Тајзи и Ивајо. Текстот е исто така на Тајзи, а тој периодов работи и на својот втор соло албум кој треба да излезе наредната година. „Ова е…

повеќе...