„Катар ервејс“ ја одбележува наградата од „Скајтракс“ за најдобрата бизнис класа на светот со специјални попусти за дестинации од глобалната мрежа

„Катар ервејс“ слави дека е именуван за “Најдобра бизнис класа на светот” на светските награди на меѓународната организација за оценка

повеќе...