Претседателот Иванов со честитка до припадниците на српската заедница по повод празникот Свети Сава

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, по повод празникот Свети Сава упати честитка до припадниците на српската заедница во

повеќе...

Претседателот Иванов се сретна со новиот постојан координатор на OН и претставник на УНДП и УНФПА за Македонија

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, денеска ја прими, Луиза Винто, новиот постојан координатор на Обединетите Нации и претставник на

повеќе...