Одржано Годишното собрание на Сојузот на акцијаши и волонтери на Македонија

Сојузот на акцијаши и волонтери на Македонија денес во Големата сала на општина Охрид  го одржа првото Годишно собрание, на

повеќе...

Во сабота ќе се одржи Годишното собрание на Сојузот на акцијаши и волонтери на Македонија

Сојузот на акцијаши и волонтери на Македонија во сабота (13.05.2017) во 12 часот, во Големата сала на општина Охрид ќе

повеќе...

Охридските ученици го одбележаа Меѓународниот ден на волонтерството

Акцијашкиот клуб „Брег на младоста“, со своите млади членови од основните училишта од Охрид го одбележа Меѓународниот ден на волонтерството.

повеќе...

Груевски: Законот за волонтери ќе го реши статусот на неколку илјади луѓе

Законот за волонтери навистина ќе им помогне на неколку илјади луѓе што долг период работат на различни основи во јавните

повеќе...

Дополнителен јавен повик за прием на волонтери во МВР

Министерството за внатрешни работи, врз основа на Програмата за волонтирање за 2014 година, има потреба од ангажирање на волонтери, поради

повеќе...