„До Балчак“ и утре пред охриѓани

Во Центарот за култура „Григор Прличев“, и утре 7-ми ноември (петок) ќе се прикажува најновото филмско остварување „До Балчак” на режисерот Столе Попов.

Почетокот е во 20 часот, а влезот чини 100 денари.