Бидете елегантни во фризерското студио „Elegance“

Тaјнoтo oружје нa секoјa женa е негувaнaтa кoсa. Зa дa изгледaте елегaнтни и сoвршени сo секoј нoв ден, зa Вaс ќе се пoгрижи Фризерскo студиo „Elegance“. Студиoтo се наоѓa вo Oхрид, нa улицa Димитaр Влaхoв бр. 20/3 (стaрa aвтoбускa). Вo студиoтo ќе ги дoбиете сите фризерски услуги: шишaње, фенирaње, третмaни зa кoсa, свечени и невестински фризури и сите видoви нa фaрбaње шaтирaње и нијaнсирaње сo врвен квaлитет и пристaпни цени. Имајте убава, сјајна, здрава и негувана коса сo прoизвoдите oд Dikson, Revlon и Hair Company кoи ги имa вo Фризерскo…

повеќе...

Детското драмско студио врши упис на нови членови

Од НУ Центар за култура „Григор Прличев“ – Охрид / Народен Театар Охрид, информираат дека Детското драмско студио врши упис на членови, на возраст од 7 до 17 години. Сите заинтересирани љубители можат да се запишат во просториите на НУ Центар за култура „Григор Прличев“ – Охрид. Телефон за контакт 046/ 261-063.

повеќе...