Утре ќе има прекин со водоснабдувањето на ул. „Кеј Македонија“ и „Јане Сандански“

Од МЈП „Проаква“ РЕ „Водовод“ Охрид информираат дека утре, 23.05.2017 година ќе има прекин во водоснабдувањето на улица „Кеј Македонија“

повеќе...

Во четврток Охрид и околните населени места ќе останат без вода

На 06.04.2017 година (четврток), екипите на МЈП „Проаква“ РЕ „Водовод“ Охрид ќе вршат интервенции на водоводната мрежа, односно преземање редовни

повеќе...