Кривична пријава за две лица кои изготвиле лажни испратници за дрва

Поради постоење основи на сомнение за сторени казнени дела „измамување на купувачи”, продолжено казнено дело ,,фалсификување или уништување на деловни

повеќе...

Ново соопштение за воведеното ограничување за движење на лица во шумите и шумските појаси

1. Се воведува ограничување на движењето на сите лица во шумите и шумските појаси за периодот од 06.07.2016 година до

повеќе...

Воведено ограничување за движење на лица во шумите и шумските појаси

Од денес се воведува ограничување на движењето на сите лица во шумите и шумските појаси за периодот од 22.07.2015 година

повеќе...