Четвртата генерација деца успешно ја заврши интернационалната едукативна Бреинобреин програма

Четвртата генерација на деца кои ја посетуваат Бреинобреин програмата во Центарот за развивање на животни вештини БОБ-Црвен крст Охрид, успешно

повеќе...

Доделени наградите за „Најдобар млад програмер“

Агенцијата за млади и спорт во соработка со ФИНКИ и Здружениетo на информатичари на Македонија трета година по ред го

повеќе...

Третоодделенците од ОУ „Григор Прличев“ во посета на ТВ Морис

Околу 70тина ученици од трето одделние заедно со нивните наставнички од ОУ „Григор Прличев“ денес ја посетија локалната Телевизија Морис.

повеќе...

Црвен крст Охрид започнува со нова едукативна програма за учениците до петто одделение

Во рамки на своите едукативни програми и активности Црвен крст Охрид започнува со нова програма за помагање за пишување на

повеќе...