СВР Охрид со безбедносни мерки за Водици

Со цел безбедно и непречено одвивање на манифестациите по повод верскиот празник Богојавление-Водици, Секторот за внатрешни работи Охрид ги презема

повеќе...

Грчки цариник со син спреј оштетил скопска регистарска табличка и ознаката „МК“

Вчера (15.10) на ГП „Богородица“ од страна на скопјанецот С.И. е пријавено ново оштетување на возило во соседна Грција. Овојпат,

повеќе...