Во тек е конкурсот за Школата за млади лидери на претседателот Иванов за 2017

Во тек е конкурсот за осмата по ред Меѓународна обука за млади лидери, што под покровителство на претседателот на Република

повеќе...

Ќе има ли лидерска в среда: Роковите делумно пробиени, неизвесноста целосно присутна

Политичките партии потписнички на Договорот од Пржино не ги исполнија сите рокови предвидени со договорот што го постигнаа на 20

повеќе...

Претседателот Иванов ги додели сертификатите на учесниците на седмата по ред Школа за млади лидери

„Никој неможе да ве спречи да се воздигнувате и да бидете подобри, поуспешни и поквалитетни. Секој од вас треба својот

повеќе...

45 учесници на годинешната Школа за млади лидери на претседателот Иванов

На седмата по ред Школа за млади лидери, што под покровителство на претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, ќе

повеќе...

Објавен конкурсот за Школата за млади лидери на претседателот Иванов

Објавен е конкурсот за седмата по ред Меѓународна обука за млади лидери, што под покровителство на претседателот на Република Македонија,

повеќе...