Скопјанец крадел од возила на паркинзите кај Св.Наум и кај Музејот на вода

Поради постоење основи на сомнение за сторени казнени дела „тешка кражба“, СВР Охрид поднесе кривична пријава против Д.Д. (30) од

повеќе...

Акцијата за расчистување на јавните површини продолжува во Пештани

Продолжува акцијата на Ј.П. „Охридски Комуналец“ за расчистување на јавните површини. Денес се работи во Пештани. Активирани се четворица работници за чистење

повеќе...

Дискусија за превенција од кражби и превенција на несреќи на капалиштата на охридското крајбрежје

Превенција на кражби во згодна прилика и превенција на несреќи на капалиштата на охридското крајбрежје, се теми на состанокот што

повеќе...