Во ОУ „Григор Прличев“ се реализира едукативна кампања за безбедност во сообраќајот „Јас внимавам“

Денес, првачињата од ОУ „Григор Прличев“ имаа одлична можност низ детска претстава да научат како правилно да се однесуваат во

повеќе...

Охрид домаќин на голема меѓународна научна конференција за безбедност

Факултетот за безбедност-Скопје во коорганизација со фондацијата „Ханс Зајдел„ и Комората на Република Македонија за приватно обезбедување од денес (04.06.2017

повеќе...

Општинскиот совет за безбедност со апел за одговорно учество во сообраќајот

Општинскиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата упатува апел до сите учесници во сообраќајот за внимателно, дисциплинирано, совесно и

повеќе...

Програмата на ОСБСП Охрид за 2017 предвидува реализација на повеќе едукативни кампањи

Програмата за работа на Општинскиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата на град Охрид за 2017 година, предвидува реализација

повеќе...

Седница на Советот за безбедност во собраќајот на патиштата на град Охрид

Советот за безбедност во сообраќајот на патиштата на град Охрид, денес одржа редовна седница. Членовите на Советот, го усвоија записникот

повеќе...

Успешна година на Општинскиот совет за безбеднoст во сообраќајот на Охрид

Општинскиот Совет за безбедност на сообраќајот на патиштата на град Охрид имаше исклучително успешна година. Во текот на минатата година

повеќе...

Најмладите од градинката „Јасна Ристеска“ испратија новогодишни пораки за безбеден сообраќај

Со денешната активност „Новогодишни пораки за безбеден сообраќај“, општинскиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата на град Охрид, ја

повеќе...