Дримската конференција – Одличен моментум за процесот на прекугранична соработка за управување со басенот на реката Дрим

На петтата годишнина од потпишувањето на Меморандумот за заедничка визија на Дримскиот басен и првата година од отпочнувањето на ГЕФ

повеќе...

СДСМ: АД Водостопанство најитно да обезбеди вода за наводнување во општина Дебрца

Општинската организација на СДСМ Дебрца испрати соопштение до медиумите во кое стои: „До донесувањето на Законот за водостопанство, за наводнувањето

повеќе...